God dag p? jobbet

30. juni 2008

I dag var en af de gode på jobbet. Jeg lagde ud med at slå Alexandre Kudryavtsev fra Rusland med 6(4) og 4. Han er noget af en joker, der enten laver fantastiske slag eller horrible fejl. I dag var der ikke de store udfald fra hans side i starten. Jeg servede fanastisk godt i 1. sæt – måske bedre, end nogensinde tidligere mht smæld, så jeg holdt ham nede på en breakbold, hvor jeg servede en god serv. Han servede også udmærket, så der var ikke så mange dueller. Jeg spille sgu en god tiebreak, og så brændte han lidt sammen og fik en pointstraf, der hjalp mig til et break i 2. sæt. Desværre tabte jeg momentum på serven, og havde derfor færre 1. server i spil. Han brød derfor tilbage med det samme. Jeg fik selv flere returer i spil, og så var det, at hans besynderlige spil kom til udtryk. Han begyndte at spille godt, og han fik et break til 2-4. Det fulgte han op med 1 unforced og 3 dobbeltfejl i træk på 30 sek! Jeg holdt serv til á 4, og så spillede han endnu et besynderligt game, så jeg kunne bryde, og så servede jeg kampen sikkert hjem.

Efter min single fik jeg at vide, at jeg alligevel skulle spille double i dag. Først var vi 2. seedede, men så fandt referee ud af, at han havde lavet en fejl, i lodtrækningen. Der var 2 russere, han havde glemt at seede, så vi belv flyttet op til 4. seedets plads, og det var ikke så uheldigt. Vi mødte to irere, der var med på WC, og vi spillede en fejlfri kamp. Jeg står med Johnny i deuce siden, så jeg var lidt spændt på, hvordan det skulle gå, men det gik helt fint. Jeg ved ikke endnu, hvem vi nu møder, men jeg har ihvertfald fri i morgen.

Uden at lyde for selvglad, så er jeg pænt tilfreds med, at jeg fik ret i alt mht finalen i går. Torres scorede det vindende mål, og han blev officielt "Man of the match". De spillede virkelig også en god turnering, og det var fedt at se et flot spillende hold vinde, i stedet for de hold, der bare stiller op med betonforsvar, som fx Grækenland og Italien. Nu når Torres scorede det vindende mål, føltes det faktisk lidt som om, det var et af mine hold, der vandt.

Top 3:

1) Torres.

2) Richard Gasquet. Nu har han godt nok ikke slået Murray endnu, men hold kæft, hvor spiller han lækker ball.

3) Tørt vejr.

YNWA