God dag

23. august 2009

I dag var en af de bedre dage for mig. Jeg fortsatte mit gode spil fra træning, og det gav bonus. I min første runde mødte jeg Eric Nunez, USA, og det blev til en rimelig komfortabel sejr på 3 og 3. Jeg var aldrig nervøs for sejren. Jeg spillede solidt, og han havde ærligt talt ikke mange muligheder. Jeg var med i de fleste af hans servegames, mens han aldrig kom forbi 30 i min serv. Han lavede flere fejl, end jeg havde regnet med, og når han holdt mere i bolden, var jeg god til at sætte ham under pres, når jeg fik muligheden.

I 2. runde mødte jeg Igor Sijsling, Holland, der i maj gav mig en røvfuld. Han spillede meget taktisk mod mig, og fik mig til at spille skidt, selvom jeg egentlig ramte bolden godt – ligesom sidste gang (der ramte jeg den bare spejlblankt til at begynde med). Idag spillede jeg bare en del bedre i egne games, og det hjalp meget. Jeg burde have vundet 1., da jeg spillede bedre, og vandt mine games lettere, end han vandt sine. Jeg fik dog ikke hul på bylden, og så spillede jeg et jammergame ved 5-5. I starten af 2. var jeg tæt på at tabe tråden, da jeg stadig var lidt indebrændt over slutningen på 1. sæt. Jeg fik afværget en breakbold i 1. game, og derfra gik det godt. Jeg fik ham ned i posen ved at finde det rigtige svar til hans langsomme slicer, som voldte mig store problemer. Jeg fik angrebet hans server mere – taget nogle chancer, og efter et godt brud til 4-2, havde jeg kontrol. Jeg spillede et rigtigt godt parti til at bryde 1. game i3., og fik derfor holdt fat i taget, jeg havde på ham. Jeg kom mere og mere ovenpå, mens han gled mere og mere ud. En rigtig god sejr på 5-7 6-3 6-2.

I morgen møder jeg Philip Bester, Canada, der er en ung spiller med et højt anlagt spil. Han har ikke rigtigt gjort noegt væsen af sig efter junior, men her har han spillet godt. Det er en god lodtrækning for os begge i en kval, hvor alle seedede ligger 112 eller bedre, så det er et åbent opgør, der kan gå begge veje. Jeg håber bare, jeg kan holde mit niveau, for så har jeg en god chance.

YNWA