God Australian Open-lodtrækning for Wozniacki

10. januar 2014
Det kan godt blive rigtig spændende at følge Caroline Wozniacki i Australian Open. Hun har fået en let lodtrækning til de første tre runder, og første svære udfordring bliver eventuelt Radwanska i 1/8-finalen. Nå Wozniacki videre derfra står den formentlig på Azarenka i kvartfinalen. Danskeren kan ikke møde Serena Williams før finalen.
 
Det er i den grad opløftende at kigge på Caroline Wozniackis lodtrækning til årets første Grand Slam-turnering. Wozniacki har ganske vidst været lidt småskadet i optakten til Australian Open, men med den lodtrækning der nu fastlægger, står det klart, at hvis Caroline Wozniacki kan få spillet til at fungere har hun en let indkørsel til Grand Slam-turneringen i Australien.
 
I første runde står Danmarks bedste tennisspiller overfor upåagtede Lourdes Domingues Lino fra Spanien, og på samme måde venter der også useedede spillere i anden runde. I tredje runde ligner 24. seedede Kaia Kanepi største udfordring for danskeren i de første tre runder, og det er først i 1/8-finalen, når Agnieszka Radwanska formentlig venter, at Wozniacki vil være undertippet.
 
Ingen Williams før finalen
Drømmer vi videre i danskerens lodtrækning, så venter der en ordentlig mundfuld i kvartfinalen, hvor de seneste to års vinder af Australian Open, Victoria Azarenka, venter, hvis hun følger sin seedning. Hendes største udfordringer på vejen mod kvartfinalen er Sloane Stephens og Svetlana Kuznetsova.
 
Får Caroline Wozniacki spillet til at virke i en så høj grad, at hun skal spille med, hvor det er helt sjovt og får muligheden for at vinde Australien Open, skal hun glæde sig over, at verdens ubestridt bedste tennisspiller Serena Williams først venter i den eventuel finale. I semifinalen kunne det ligne et møde med Maria Sharapova, hvis danskeren når så langt.
 
Murray vs. Federer
I herrernes singleturnering bliver det første højspændte møde i kvartfinalen, hvor Andy Murray og Roger Federer står til at møde hinanden. Vinderen står desuden til at skulle møde Rafael Nadal i semifinalen. Turneringens helt store favorit, Novak Djokovic, står til at møde Wawrinka i kvartfinalen og David Ferrer i semifinalen.
 
Der er endnu ikke trukket lod til herrernes doubleturneringen, hvor Frederik Løchte Nielsen godt kan tillade sig at håbe på en god præstation.