Første turneringssejr til Wozniacki

20. oktober 2013

Caroline Wozniacki levede op til favoritværdigheden, da hun hertil eftermiddag besejrede Annika Beck i finalen i Luxembourg Open og dermed vandt sin første WTA-titel i år. Danskeren vandt kampen, da hun efter en tæt start løftede sit spil og vandt med cifrene 6-2, 6-2.

Det har ikke været specielt meget at juble over for Caroline Wozniacki hidtil i dette tennisår. I dag kom der så lidt oprejsning, da Caroline Wozniacki vandt sin første WTA-titel i år i Luxembourg Open. I finalen slog hun hertil eftermiddag Annika Beck, og danskeren fik med den titel en god afslutning på et ellers skidt tennisår.

I forårssæsonen formåede Wozniacki ikke at levere noget helt stort resultat. Tættest på var hun i Indian Wells, hvor hun tabte finalen til Maria Sharapova. I årets Grand Slam turneringer fik Wozniacki ikke den store succes, men i løbet af efterårets hardcourt sæson har danskeren formået at løfte sit spil, og det har givet resultater. I New Heaven og Tokyo nåede Wozniacki semifinalen, så var der en lille skuffelse i US Open, men også i China Open leverede Wozniacki en flot indsats, selvom hun tabte kvartfinalen til Serena Williams. For en uge siden fik snakken så meget på Angelique Kerbers wildcard i Østrig, men i denne uge fik Wozniacki så endelig succes. Hele ugen har hun spillet flot tennis, og i dag vandt hun så finalen i Luxembourg Open.

Wozniacki kom i gang
Her startede første sæt tæt med dårlige servepartier fra begge spillere. Hverken Wozniacki eller Beck formåede at holde serv i deres første to servepartier, men da en af spillerne kom i gang var det Wozniacki. Danskeren kom foran med 3-2, da hun vandt sit første serveparti i kampen, og i det efterfølgende parti lykkedes det hende igen at bryde Beck til 4-2. Wozniacki servede efterfølgende sit eget serveparti rent hjem og brød derefter Beck, der ikke formåede at vinde et eneste serveparti i sættet. Hermed tog Wozniacki første sæt med 6-2, og hun fortsatte i teten i andet sæt.

Wozniacki holdte serv og kom foran med 1-0, men her vandt Back sit første serveparti. Wozniacki fortsatte med selv af holde serv, og hun brød også tyskerens næste serveparti til 3-1. Beck tog dog bruddet tilbage i det efterfølgende parti, men da Wozniacki igen brød til 4-2, var det slut for tyskeren. Wozniacki holdte først serv, brød derefter nok engang tyskeren og tog sættet med 6-2. Dermed vandt hun Luxembourg Open efter en flot finale, hvor danskeren viste sig bedre og mere rutineret end den blot 19årige tysker.

Sejren i Luxembourg Open er som nævnt Caroline Wozniackis første turneringssejr i år. Danskerens næste opgave bliver som reserve ved sæsonfinalerne i Istanbul, hvor hun kommer i aktion i tilfælde af skader eller sygdom hos en af de otte kvalificerede spillere.