Første blog i 2010

7. januar 2010

Først og fremmest godt nytår! Jeg håber, alle havde en god juleferie, og kom godt ind i det nye år.

Jeg havde selv en herlig jul, men den var ikke helt, som jeg havde regnet med. Det hold i ryggen, jeg fortalte om sidst, generer mig stadig. Nu er jeg godt nok kommet igang med træningen i mandags, men de sidste 3 uger har jeg intet lavet. Da det stadig ikke er rigtigt godt, selvom jeg kan træne, har jeg desværre måtte droppe min originale plan og dermed også Australian Open. Det siger selv, at det er mega kedeligt – jeg tror ikke jeg behøver at forklare, hvor stort det er at spille Grand Slams. Der er desværre ikke noget at gøre ved det, og der er heldigvis ikke noget der tyder på, jeg kommer til at få problemer lang tid endnu. I stedet rejser jeg i slutningen af januar til Egypten for at spille 2 $10.000 futures på grus. Det er lang tid siden, jeg har spillet $10.000, men det har ikke været let at finde en anderledes spilleplan. Vi har allerede Davis Cup i uge 9, og jeg vil gerne forberede mig så godt, som muligt. Hvis jeg skulle spille noget på hard el. indendørs, inden jeg skal til at spille på grus, ville det blive et åndet skema. Jeg håber, at jeg kommer til at få en del kampe i Egypten, inden jeg rejser til Marokko for at spille to challengers. Det bliver også fedt nok. Jeg kommer nok til at få selskab af Kromann, så det er bestemt ikke kun skidt det hele. Derfor har jeg ikke rigtigt meget at fortælle fra de sidste par uger. Nu ligger fokus bare på at komme igang og tilbage i gear.

Top 3)

1) Mig selv. For at få jetlag i Danmark, fordi mine døgnrytmer blev ødelagt i de uger, hvor jeg ikke kunne noget.

2) To kommentarer fra julen fra unavngivne personer: 1: Må jeg bede om panelet (remoten til tv’et). 2: Studenten (et svar i et spørgsmålspil på, hvad den 7 dværg i Snehvide og de 7 små dværge hedder).

3) De tapre sjæle fra 1. januar, der holdt et videomarathon på 30 timer.

YNWA