Finland udtager Davis Cup hold

26. februar 2009

Fra den 6-8 marts spilles der Davis Cup i Kolding. Danmark skal møde Finland, og det bliver ingen nem modstander. I dag udtog Finland deres Davis Cup hold, og det består af følgende spillere.

Jarko Nieminen er 27 år og Finlands klare første single. Han ligger nr. 57 i verden, men har været helt fremme som nr.13. Det er blevet til en enkelt ATP-titel, men han er nået til hele 8 finaler. Sidst han nåede finalen var i januar under en turnering i Sydney. Jarko bor til dagligt i København, og har flere gange spillet DM for hold hvor han repræsentere KB.

Timo Niemien ligeledes 27 år har vundet 7 futures. Han er placeret som nr.522 i verden. Hans bedste rangering var 254 tilbage i 2003. Timo har flere gange spillet 2. single for det finske hold. Han er god til kontraangreb og bevæger sig hurtigt rundt på banen.

Henri Kontinen er 18 år. Han sluttede som nr. 5 i verden blandt juniorerne sidste år, og han nåede til finalen i junior udgaven af Wimbledon. Det er ikke blevet til så mange seniorturnering endnu, da han har været skadet med sit håndled, men han er bestemt en talentfuld ung mand.

Harri Heliövaara er et år ældre og sidste mand på holdet. Han har ikke haft så meget held i single endnu, men er nået til finalen i double i en challenger og har vundet 2 futures.