Finale i Århus ITF

3. juli 2009

I dag skulle jeg spille semifinale mod min klubkammerat Søren Hess-Olesen. Jeg vandt første sæt 6-2 og spillede rigtig godt, mens Søren ikke spillede op til sit bedste. Jeg tabte andet sæt 6-4 efter at jeg havde flere chancer til at komme på 5-5. I 3. sæt kom jeg bagud 4-1, men så ændrede jeg taktik og kom på 5-5. Ved 5-5 fik Søren sin 3. advarsel og dermed parti-straf så jeg kom foran 6-5 og jeg brød ham derefter til 7-5 og sejr.
Det var mærkeligt at spille mod Søren fordi vi er klubkammerater og træner sammen hver dag. Det var også en mærkelig slutning, hvor jeg vinder et meget vigtigt parti uden at spille det. I morgen møder jeg Gijs Linders fra Holland i finalen.

I double er Søren og jeg også i finalen efter at vi vandt 13-11 i match-tiebreak og var nede med en enkelt matchbold. Jeg synes det var flot at Søren kunne lægge singlen bag sig og være 100% klar til doublen.