Fin start i USA

26. maj 2009

Jeg er nu kommet til USA. Jeg startede turen med at tage et par dage i Santa Barbara, hvro jeg kunne slappe af hos min klubkammerat, Philip Therp, og spille lidt med Alexander Kønigsfelt. Der var ikke meget tennis, men nok til at jeg holdt timingen ved lige. Det var fedt lige at få koblet af og tanket op. Nu er Morten Christensen så kommet herover, og vi er kommet igang med challengeren i Carson, der mere eller mindre er LA. Det er et fedt sted at spille, og Morten har arrangeret, at vi bor med nogle af hans bekendte, så det spiller lige i øjeblikket.

Tennisen startede i går for mit vedkommende med en meget hedlig doublesejr. Jeg spiller med inderen, Harsh Mankad, i denne uge, og vi slog amerikanerne, Cook/Witten. Jeg er ked af at sige det, men i 1,5 sæt satte min makker ikke en kugle, mens jeg ikke selv havde nogen dominerende effekt, så vi kom bagud 1-6 1-4. Derefter brød vi ved 2-4 efter 40-15, og ved 5-6 redder vi to matchbolde efter godt spil af min makker. De to tiebreaks spiller vi super godt, og vi var ikke rigtigt tæt på at tabe dem. Kampen endte 1-6 7-6(5) 10-6.

I single spiller jeg senere i dag mod hollænderen Igor Sijsling, der er en rigtig god spiller, og det bliver helt sikkert en tough kamp.

YNWA