Fin start i Irland

24. juni 2008

Det blev i dag til 1. runde sejre i baade double og single. Jeg startede med at vinde min single med 3 og 2 over Sadik Kadir, Australien. Det er (som ventet) uhyrlig vejrforhold, saa jeg er meget glad for at komme igennem uden stoerre besvaerligheder. Det regner hele tiden her, og derfor er baner og bolde meget vaade, og det betyder, at banen er lynhurtigt, men at boldene saa samtidig er mega tunge, og det er bestemt ikke let for nogen. I morgen moeder jeg Rajav Pura, Indien.

I double spiller jeg sammen med Michel Koning fra Holland. Vi vandt 11-9 i super tiebreak, men det var helt aandssvagt, at det overhovedet blev super tiebreak, da vi havde helt styr paa tingene, og kan serve kampen hjem ved 5-4 i 2., og pa det tidspunkt havde vi ikke vaeret i naerheden af at blive breaket. Heldigvis fik vi trukket den hjem efter en mindre drama, og det er jo det vigtigste.

Der er ingen top 3 i denne uge, daa der er mangel paa kvalificerede bud.

YNWA