Færdig i St. Pölten

22. maj 2009

Efter en uges tid i St. Pölten er jeg nu på vej hjem.

Jeg spillede mig frem til kvartfinalen, efter en sejre over 3. seedet Vaszilisza Bulgakova, Ungarn, ITF 94. Kampen blev 6-0 5-7 6-2. I første set kørte alt, og modstanderen lavede en masse dejlige fejl. Så kom hun lige pludselig i gang, og fik overtaget, da jeg ikke fik noget længde på mine slag. Ved 2-0 hende i tredje set, måtte coach Karina Ildor forlade mig, da hun skulle videre til næste turnering. Efter hun gik vandt jeg 6 partier i træk og vandt dermed kampen 😛 

I kvartfinalen tabte jeg 6-2 6-1 til 8 seedet Cristina Dinu fra Rumæninen. Hun havde en god serv og en killer forhånd, så jeg var presset hele tiden. Jeg kom til at spille for yderligt, da jeg følte at jeg skulle pladsere den på linjen, for at vinde en bold. det resulterede i mange dumme fejl. Jeg kom måske nok til at overvurdere hende lidt. Måske skulle jeg bare have spillet mit spil, så havde det måske gået lidt bedre. 

I double tabte vi i semi 7-6 7-5. Vi havde sååå mange chancer for at kommer stort foran, og vi havde 2 setbolde i andet set. men pga mange oplagte fejl ved nettet, så blev det ikke til en finale plads. 🙁 

Nu har jeg 2 uger med træning i DK og så går turen til Marokko.