F?rdig i Dongguan

24. januar 2008

Det blev bare til en kamp her i Dongguan. Jeg mødte franskmanden Laurent Recouderc. Han er seedet 2 i turneringen, og vandt sidste uge. Så jeg vidste på forhånd, at det ville blive en svær kamp. Jeg tabte med 75 62. Til tider spillede jeg faktsik helt ok, men holder man ikke niveau i en hel kamp mod de her spillere, så vinder man ikke. Jeg havde nogle chancer i første sæt som jeg ikke tog, og da han fik sin første sætbold ved 65 i første, så tog han den. Jeg synes ikke han er nogen speciel skræmmende spiller, men han er utrolig hurtig og meget snu. Han ligger og ruller meget fra baglinjen, og venter på chancen kommer. Det er nok en af de ting jeg skal blive bedre til. Jeg går alt for hurtig efter vinderen, i stedet for at være lidt mere afventende.

Nu ser jeg frem mod den sidste turnering her i Kina, det er challengeren i Guangzhou. Jeg skal spille kval, og den starter lørdag.