England

20. marts 2009

Ja, det har ikke just været en fantastisk uge her på siden fra min side. Min eneste trøst er, at der stadig er lang vej ned til Martins usle indsats.

Det har været en fin uge for mig. Jeg har endelig fået nogle kampe, og jeg har spillet ok. Jeg vandt min 1. kampe med 4 og 4 over Marcus Willis fra England. Det var en grim kamp, jeg ikke har noget at sige noget om.

I næste runde, røg jeg desværre ind i Martin. Det var dog til afveksling en rigtig god kamp, hvor vi begge holdt højt niveau. Martin startede specielt godt, og kom foran med break tidligt. Jeg følte mig selv rigtigt god tilpas i starten, så jeg hang bare i, og det gav pote. Jeg fik mere og mere fat og fik forceret nogle fejl frem. Kampen endte 4 og 4.

I går var det så endestationen for mig. Jeg tabte 2-6 i 3. til Jan Minar, Tjekkiet. Han er en solid fladtspillende spiller, der spiller meget lige ud af landevejen. Der er ikke den store varition, men han er god til, hvad han gør. Jeg spillede selv udmærket, og havde rigeligt med chancer. Jeg lavede desværre bare for mange åndssvage fejl på vigtige tidspunkter. Jeg kunne mærke manglen på kampe, og det er jo tragisk i marts. Jeg nurde have vundet kampen.

I double tabte vi i semifinalen. Jeg var overrasket over, vi kunne tabe med det niveau vi spillede på, men de spillede selv fantastisk godt, når de skulle.

YNWA