Endnu et nederlag

27. maj 2009

Jeg tabte i dag min 1. runde med 4 og 0 til Igor Sijsling fra Holland. Cifrene var ikke uretfærdige, og der var hele tiden kun en vinder af kampen. Han spillede en perfekt kamp. Taktisk velovervejet, godt servende, godt koncentreret og mere eller mindre fejlfrit. Jeg har stadig ikke helt tjek på, hvordan jeg skal spille. Når jeg tænker tilbage på, hvordan jeg spiller, når jeg spiller som bedst, kan jeg ikke genkende mig selv. Jeg spiller hovedløst, og har ingen tålmodighed. Jeg søger hele tiden den hurtige løsning, og går i panik, når duellerne bliver et par slag lange. Det er ikke sådan, jeg spiller godt, og jeg bliver selvfølgelig nødt til at lægge meget vægt på den mere taktiske side af spillet nu. Jeg forærer simpelthen for mange point væk. Selvom han spillede en god kamp, var det for let for ham, og det var selvom, jeg havde god support fra min gamle mixmakker, Julie, og hendes kæreste, Frederik. Det var dog et af de bedre nederlag, da der ikke var kortslutninger eller andre falliterklæringer.

I morgen har jeg fridag, da vores 2. runde modstandere i doublen ikke er fundne endnu. Jeg regnder med at bruge dagen på et par timer på banen og i styrkerummet. Selvom min sejrhøst i år er nogenlunde stik modsat af Rafas, er jeg mere pumped, end længe.

Her i LA bliver det til en del mere udforskning af byen, end jeg plejer. Der er så meget at gøre. I går var vi i Universal City og sluttede af med en tur i biffen. Jeg kunne ikke overtale Morten til Terminator, så det blev "Night at the museum 2" i stedet. Den var spejlblank, så næste gang er det Terminator. Ikke nok med det, så gik Morten dødskold, da han stadig er hårdt ramt af jetlag. Han prøver at holde det kørende med sine obligatoriske 7 spande kaffe, men han må være blevet immun.

Top 3:

1) In-N-Out. Bedste burgerjoint i verden (Fatburger var rent faktisk også god).

2) Sami Hypiaa. Legende.

3)