Endnu en stille og rolig dag

3. november 2008

I dag var endnu en dag, der ikke går over i historiebøgerne. Jeg fik trænet godt, og rammer den godt. Jeg spiller single mod Lester Cook, USA, i morgen eftermiddag. Jeg er selv 8. seedet, og det er første gang nogensinde, jeg er seedet i en challenger, så det er jo meget sjovt. Det er så ikke den stærkeste challenger nogensinde – godt illustreret ved, at jeg er i kvalen i næste uge i Champaign. Det er også derfor, jeg ikke er med i double.

Der er meget, der tyder på, at mange frokostmåltider bliver på Subway. Den ligger i nærheden af både klub og hotel, og er, i mine øjne, en glimrende frokostrestaurant. Aftensmad er lidt mere tilfældigt. Skal man ned i byen, skal man med taxa, så vi kommer nok til at spise en del gange på den nærliggende kinesiske/canadiske/italienske/amerikanske restaurant/diner.

Jeg startede, som de fleste nok ved, en quiz i går i anledningen af min blogs 2 års fødselsdag. Startende i går lægger jeg et nyt spørgsmål ud hver dag i 7 dage, og så har man indtil søndag d. 9. kl 23.59 til at komme med alle svarene. Så kan man vinde en af mine ketchere. Man må svare dagligt, men man må også sende alle svaren på en gang. Jeg glemte i øvrigt at nævne i går, at man selvfølgelig skal svare rigtigt på alle spørgsmålene for at kunne vinde.

Spørgsmål 2: Hvor mange gange har Liverpool FC vundet det engelske mesterskab i fodbold?

YNWA