Endnu en h?rd arbejdsdag

15. maj 2008

I dag slog jeg i kvartfinalen i New Delhi Alex Bogdanovic fra England med cifrene 2/6 – 7/5 – 7/5. I begyndelsen af kampen bevægede jeg mig tungt, og lavede et hav af fejl fordi jeg ikke kom i stilling til bolden. Han styrede mig godt rundt på banen, og først fra omkring midten af andet sæt begyndte jeg at få styr på mit spil. Helt ud af det blå fik jeg pludselig brudt hans serv til 5-4, og kunne derfor serve andet sæt hjem. Men helt i linie med de andre kampe i denne uge, fik jeg godt og grundigt klokket i det. Alligevel havde "momentum" flyttet sig over på min side. Det lykkedes atter at bryde hans serv, og denne gang lukkede jeg sættet bagefter. I tredje sæt startede jeg rigtigt godt og kom hurtigt foran 4-2 og 15-40 på hans serv. Det lykkedes mig dog ikke at bryde ham igen, og da jeg lukkede ham ind i kampen i partiet efter var alt atter åbent. Ligesom i andet sæt fik jeg dog brudt ham ved stillingen 5-5, og i partiet efter var der ingen slinger i valsen.

I morgen skal jeg møde Brendan Evans fra USA. Han har et stort våben i form af hans serv, som han bomber afsted. Resten af hans spil er dog meget "flower power" agtigt, da han kan slå vilde vindere, men lige så godt ramme baghegnet. Han opsøger nettet utroligt meget, så han er bestemt farlig på dette meget hurtige underlag.