Endeligt noget positivt

5. november 2008

Så er der noget positivt at fortælle. Jeg vandt en single og endda en double i supertiebreak her i Rimouski, Canada  Det har været nogle tunge uger i Asien, hvor jeg har spillet udmærket men ikke rigtigt fået noget resultatsmæssigt ud af det. Turen fra Korea til Canada var umenneskelig lang, og jeg var helt død de første par dage efter jeg ankom. Turneringsdirekøren var dog utrolig venlig og programsatte mig først her til aften (tirsdag), så jeg kunne nå at komme til hægterne. Jeg var dog i aktion i går i double med min svenske makker Michael Ryderstedt. Vi slog det amerikanske par Lester Cook og Jesse Witten med cifrene 6-7 6-3 10-6. Det var en mystisk double, hvor vi havde 5-3 i 1. sæt og sætbolde. Herefter taber vi sættet og kommer ned med et break i 2. sæt. Så var det vores tur til at vende op og ned på tingene, og vi skulle derfor ud i supertiebreak. Jeg var ikke helt tryk ved dette, da jeg de sidste tre uger har tabt alle mine doublekampe efter supertiebreak og missede matchbolde. Det måtte dog vende, som Ryderstedt sagde, og rigtigt nok så slog jeg et par rammeslags-vindere og vi vandt tiebreaken…! 

I single mødte jeg kvalifikationsspilleren Nikita Kryvonos fra USA. Han startede rigtigt godt og pressede mig en del på min serv. Heldigvis fik jeg langsomt spillet mig ind i kampen, og ved stillingen 4-4 fik jeg brudt hans serv. Herefter servede jeg sættet rent hjem. I 2. sæt spillede jeg mere afslappet og fik hurtigt et break, som jeg holdt hele vejen. Det endte derfor med en sejr på 6-4 6-4. I næste runde skal jeg møde Vincent Millot fra Frankrig. Han er endnu en kvallifikationsspiller, som jeg ikke kender så meget til.

Frederik har beskrevet Rimouski rigtigt godt i sin blog, så hvis man vil læse lidt om det, så smut dér forbi. Han laver quiz i denne uge, hvor man kan vinde hans ketsjer. Jeg ved dog ikke, hvor meget den er værd, for den fik en ordenlig flyvetur i hans kamp! Han tabte desværre, selvom han virkelig har ramt den godt på det sidste og lignede en klart bedre spiller end hans modstander.