Endelig en sejr

29. juli 2008

Så vandt jeg min første kamp på den anden side af atlanten. Det blev til 6/3 – 7/6(1) over Michael McClune fra USA. I første sæt spillede jeg meget stabilt og pressede ham hele tiden på hans serv. Han havde lidt svært ved at stå imod når jeg slog tungt mod hans baghåndside. I andet sæt begyndte min første serv at drille, men jeg holdt fast og fik brudt til 5-4. De fleste som har læst min hjemmeside på det sidste ved nok, at jeg har haft problemer med at lukke mine kampe og serve godt. Jeg blev alt for defensiv og min serv faldt lidt sammen, da jeg begyndte at tænke over, hvad der gik galt i den. Heldigvis fik jeg spillet mig op ved 6-5 og kørte kampen sikkert hjem i tiebreaken.

På onsdag skal jeg møde Kim fra USA eller Kudryavtsev fra Rusland. Kim har jeg tabt til flere gange, så jeg fortrækker nok at møde russeren.