En til glemmebogen

11. februar 2009

Ja, det var bare en af de kampe, jeg bare vil glemme. Jeg tabte med 1-6 6-7(3) til Petar Jelenac, Kroatien. Jeg skrev i går, at jeg skulle være klar fra starten, men det var jeg slet ikke. Jeg havde godt nok to breakbolde, men fik dem ikke. I stedet blev jeg brudt efter et lortegame og en dommerfejl på breakbolden, og derfra var jeg helt ude af sættet. Han slog mig til plukfisk. Jeg så ikke røgen af boldene, og han servede som et svin, så 1-6 var et retfærdigt resultat. Han missede intet. I 2. sæt fik jeg bedre styr på min serv, men kom aldrig med i hans server. Da jeg missede mange forhåndsreturer, begyndte han at serve der det meste af tiden, og selvom jeg vidste, hvor de kom, blev jeg ved med at misse dem. Hurra. I slutningen af sættet begyndte han endelig at misse nogle førsteserver, men jeg var for uskarp, og udnytte ikke de halve muligheder, jeg fik. I tiebreaken spillede jeg nogle uskarpe point, og han slog nogle drømmehug.

I dag kunne jeg virkelig mærke, jeg manglede matcher. Jeg var helt væk koncentrationsmæssigt såvel som spillemæssigt. Jeg slog ikke til, og spillede generelt fesent. Han spillede pisse godt, ingen tvivl om det, men han fik det selvfølgelig også let. Han havde nu en af de mest brutale forhænder, jeg har spillet imod – det skal han have. Alt i alt var der intet positivt at tage med, så det er jo lige til at lukke op og skide i – undskyld sproget. Det er bare at spille en god doubleturnering og blive så godt forberedt til næste uge, som muligt.

Netop i double gik det en del bedre. Jeg spiller ofte en god double, hvis jeg har leveret ynk i single, og det var da også tilfældet i dag. Da Thomas samtidig også spillede topdollar, havde de ikke mange chancer – 0 og 0 blev det. De var ikke mega ringe, men Bryan og Bryan var det heller ikke. I morgen møder vi to kroatere, der spiller en god double, så det bliver en god udfordring.

YNWA