EM hold

2. august 2009

I den forgangne uge spillede jeg sammen med Casper Melskens og Mikael Torpegaard, EM hold i Wroclaw, Polen, med Jeppe Frantzen som coach. Vi fik desværre en meget dårlig lodtrækning og skulle i første kamp møde England som var det klart bedste hold i puljen. Jeg tabte 6-2 6-1 til deres 1.single George Morgan, som nåede til semi ved individuel EM. Jeg er stadig ikke kommet helt op i tempo igen efter jeg vrikkede om på foden i Moskva, og jeg bevægede mig derfor langsommere end jeg plejer. Det gør heldigvis ikke ondt når jeg spiller og bliver ikke værre af at jeg spiller, så jeg skal bare spille en masse kampe for at komme i gang igen. Casper tabte også 2.singlen og Mikael og Casper tabte doublen, så vi tabte holdkampen 3-0.

Der var kun 6 hold i puljen, så dagen efter skulle vi spille om 5-6 pladsen mod Hviderusland. Jeg slog deres 1.single (Yaraslau Shyla, ITF 128) med 6-4 6-4. Jeg spillede bedre end dagen før mod England. Mikael tabte 2.singlen, så Casper og jeg skulle spille den afgørende double. Vi vandt 4-6 6-2 11-9 efter at vi var bagud 6-1 i matchtiebreaken, så det var fedt at vinde holdkampen og ikke slutte sidst.

Dagen efter kom vi ud i Wroclaw lufthavn kl. 15 fordi vi troede at vi skulle flyve til København kl. 17.30. Vi fandt så ud af at det var fra Warszawa vi skulle flyve, og da Warszawa ligger 400 km væk kunne vi ikke nå vores fly. Derfor skulle vi i stedet på en 22 timer lang togtur med 8 skift før vi var hjemme så det var lidt tungt. Men det bliver da en tur man ikke lige glemmer

Nu står den på et par dages ferie i sommerhus på Fanø, og fra torsdag er det hård træning op til senior DM der starter mandag den 9.