Elendigt vejr og surt nederlag

17. juni 2009

Jeg tabte i dag til Martin Fischer fra Østrig med cifrene 2-6 4-6. De sidste 3 dage har budt på perfekt vejr, men i dag stormede det fra morgenstunden. Anlægget minder om 8 fodboldbaner på en lang række, og der er intet til at stoppe vinden, så det var svære omstændigheder at spille tennis i.

Fischer har utrolig god touch men ikke megen kraft i sine slag. Han putter bolden fantastisk godt rundt, og det er netop, hvad man har brug for, når det stormer. Jeg har ofte selv problemer i den slags vejr og i dag var ingen undtagelse.

Han udspillede mig simpelthen, når han havde medvind, og jeg havde svært ved at kontrollere boldene i medvind, som medførte for mange uprovokerede fejl. Det lykkedes mig ikke mange gange at holde min serv i modvind, og det blev derfor til to brud i hans favør i første sæt.

Andet sæt var en smule bedre, men atter tabte jeg min serv i modvind ved 2-2, før jeg endelig fik lidt kontrol over mit spil i det efterfølgende parti. Ved 3-3 40-15 i min serv misser jeg dog nogle nemme forhænder, og da der ikke plads til også at smide serven fra medvindssiden blev det derfor et nederlag på 2-6 4-6. Han var simpelthen en bedre spiller end jeg i dag.