Egypten og update

26. november 2009

Siden jeg har været på den lange spændende tur i Japan, var jeg hjemme og træne og spille holdkampe for min klub Birkerød.

I sidste uge spillede jeg årets sidste international turnering i Egypten, en 25.000$ på grus i Cairo. Det var noget af en chance at tage, og det var ikke nemt at komme fra indendørs ude på grusset og skulle glide igen osv. Jeg var lidt skeptisk i starten, men da jeg endelig kom derned og havde vænnet mig lidt til det, var det faktisk okay.

Jeg skulle spille kval og blev heldigvis seedet, og skulle derfor kun vinde en kamp for at kvalificere mig. Selvom det lød let, røg jeg ind i en skarp og hårdt servende rumæner, som endte med at serve 10 esser på mig. Jeg vandt dog alligevel efter to tætte sæt, hvor hun fik 1.sæt 7/6 (2) og jeg 2.sæt 6/4. I midten af 2.sæt havde jeg luret hendes server ud, og fandt ud af, at hun ikke var så skarp med forhånden – så jeg forsatte mit spil fra 2.sæt og vandt 3.sæt sikkert 6/0.

1.runde i hovedturneringen skulle jeg møde en venstre-håndet Galina Fokina fra Rusland, som havde boet 6 år i Egypten og havde tidligere været i top 150 wta. Det kunne man også tydelig se i kampen, da hun spillede meget klogt og gjorde det svært for én. Det blev en lang sej kamp, som varede i 3 timer, som jeg dog vandt til sidst 7/6 (5), 2/6, 7/6 (1). Ingen tvivl en god kamp for mig at vinde, samtidig også en ærgelig kamp at tabe, hvis det var sket.

Næste dag skulle jeg så spille mod en god franskmand, som ligger omkring 300 wta – så jeg vidste på forhånd, at den ville blive svær. Det blev det også, og jeg tabte 2 og 2. Det var selvfølgelig ærgeligt, men samtidig er jeg glad for, at jeg fik en smule point med hjem. Næste dag var jeg ude og se Sakkara- og Giza-pyramiderne, fik reddet på en kamel og gået lidt på et egyptisk marked. Derefter havde jeg fly hjem kl.3 om natten – så det var en lang, men spændende dag.

Nu vil resten af året gå med træning og forberedelse til næste år, samtidig også holdkampe, DM i Farum og til sidst en 10-dages intensiv træning i USA.