Tennisrejser

Tennisrejser kan være en perfekt kombination af ferie og aktivitet.

Der findes mange steder verden over, hvor man – afhængig af sæson – kan spille og træne. Her er en oversigt over udbydere af tennisrejser samt specifikke tennisdestinationer som absolut er et besøg værd.

Kender du til en tennisrejsearrangør eller en “tennis”-destination som ikke er på listen, så skriv til os.

DGI tennis
DGI arrangerer tennisrejser og tenniskurser. Læs meget mere på deres hjemmeside.
http://www.dgi.dk/Udover/Tennis.aspx

Global Tennis Tours
Global Tennis Tours arrangerer blandt meget andet tennisrejser i bl.a. Spanien og Argentina. På en tennisrejse er det muligt at forbedre sit tennisniveau i kombination med at holde ferie sammen med familie og venner.
http://www.tennisrejser.dk

Good Sport Travel
Good Sport Travel laver sammen med IMG Bollettieri Academies, nogle super intensive tennis-camps på nogle af verdens bedste tennisfaciliteter.
http://good-sport-travel.com/tennis.html

La Mange Club
La Mange Club i det sydøstlige Spanien er kendt for sin attraktive beliggenhed og fine tennisforhold. Hvis du er på udkig efter en eksklusiv tennisferie er det absolut en mulighed.
http://tennis.lamangaclub.com/index.asp

Peter Island Resort
Peter Island Resort - British Virgin Island er et fantastisk mål for din tennisferie, hvis du både vil slappe af i eksklusive omgivelser og dyrke din lidenskab for tennis.

Udover at spille tennis er der mulighed for snorkling, windsurfing, sejlads, fitness, spa, beach volley og meget mere.

Anlægget ligger isoleret på sin helt egen ø hvilket naturligvis skaber en helt unik atmosfære.
http://www.peterisland.com/

Sportenrejser.dk
Sportenrejser.dk arrangerer rejser til stort set alle turneringer og kampe inden for tennis. Se programmet for deres tennisrejser på Sportenrejser.dk
http://www.sportenrejser.dk

Tennis med Club Med
Club Med er en klassik udbyder af aktivitetsferier med masser af centre og tennisbaner over hele verden og høj service er du næsten så godt som garanteret en god oplevelse. Du kan tilmelde dig et Tennis Academy og få træning af professionelle trænere.
http://www.clubmed.com/

Tennis på Bali
Er du på Bali, så besøg Steve. Han har en tennisbane han lejer ud. Det eneste du skal gøre er at følge husreglerne 😉
http://www.balitennisvacation.com/

Tennis på Club La Santa
En klassiker for alle der kan huske 80'erne.
Club La Santa er synonym med højt hår, Duran Duran og mintfarvede blazere. Fra en tid hvor højfjeldssolen havde en fast plads i ethvert hjem med respekt for sig selv. Stadigvæk et besøg værd.
http://www.clublasanta.dk/

Tennis Vacations
Hvis du er interesseret i at kombinere en eksotisk ferie med tennis, så besøg Tennis Vacations. Her er samlet links til tennisresorts over hele verden, fx på St. Croix, den tidligere danske koloni.
http://www.tennisvacations.net/

TennisCamp
TennisCamp er et dansk initiativ. TennisCamp leverer færdigpakkede campkoncepter til tennisklubber, kommuner, skoler og private interesserede i hele landet, målrettet de 7-12 årige.
http://www.tenniscamp.dk

Tennisferie i Tjekkiet
Gå ikke glip af en tennisferie i Tjekkiet hvor der spilles i Sušice Tennisklub og det danskejede slotshotel Zámek Knezice danner rammerne om opholdet.

Træningen vil Jiri Kovarik stå for. Jiri var bl.a. træner for Eva Dyrberg, Frederik Fetterlein, Thomas Sørensen og Karin Ptaszek tilbage i perioden 1984-1996.
Læs meget mere på klubbens hjemmeside.
http://www.knezice.dk/?Individuel_ferie:Eventkalender

Tennislive
Hvis du allerede nu vil have garanti for billetter til French Open i foråret 2012, så kig ind på www.tennislive.dk. Her kan du købe billetter i forsalg men kun i december.
http://www.tennislive.dk

Tennisresortsonline
På Tennisresortsonline finder du den ultimative guide til tennisresorts i Europa, USA og Afrika. Du finder anmeldelser, juniorpakker, en masse links til hoteller og tennisnyheder.
http://www.tennisresortsonline.com/

Travel Tennis
På Travel Tennis' hjemmeside finder du links til en lang række amerikanske tennisdestinationer.
http://www.traveltennis.com/

Anmeldelser af tennisrejser
For tennisentusiaster er der ikke eget der er bedre end kombinationen af ferie og masser af god tennis. Men hvor tager man hen? Hvad er gode steder, hvad er dårlige steder. Hvor er godt at tage til, hvis resten af familien vil lave noget andet end spille tennis.

For at hjælpe med at besvare de spørgsmål, vil vi her på Tennissporten løbende anmelde og dække gode tennisrejsemål og give praktiske oplysninger og tips om stederne. Vi vil både dække færdigpakkede tennisrejser og steder, hvor man bare kan tage hen med sin ketcher i tasken.

Tennis i Monte Carlo og Monaco

Tennis på Lanzarote

Hvis du har et godt tip til et godt rejsemål med en tennisketcher vil vi gerne høre din historie.

Økonomien i en tennisrejse
Det kan være dyrt at tage på en tennisrejse. Ud over udgifter til selve rejsen skal der måske købes nyt udstyr og betales for baneleje og meget andet. Som altid er det en god ide at spare op til sine rejser. Men MÅ man bare afsted uden helt at have pengene til det, kan det være fristende med et lån. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse at låne penge – ikke mindst hvis det er et af de såkaldte kviklån. Hvor dyrt det kan blive, man man let få indblik i ved at bruge en låneberegner, som der findes mange af på internettet.