Det ‘ sgu go’nnok

12. oktober 2010

 Så er endnu et point landet på kontoen, og det er sgu da godt nok. Jeg spillede ikke exceptionel tennis i dag, men på de vigtige bolde var jeg fin. Jeg havde meget svært ved at sætte mit spil i gang, mest af alt tror jeg fordi jeg forventede at spille godt, selvom jeg bare stod og hældte bolden tilbage i store dele af kampen. Sådan har jeg jo ikke vundet de andre kampe… så det skal jeg lade være med. Nogle gange må man tvinge noget fokus og intensitet i gang ved at anlægge spillet lidt hurtigere og mere chancebetonet… Det lærte jeg måske lidt i dag. På den anden side havde min modstander så meget respekt for mig, at han vist aldrig troede på han kunne vinde. Så et point mere til mig, det er jeg glad for!

Nu gælder det andenseedede i morgen og det glæder jeg mig til. Der skal jeg i gang og arbejde hårdt for at spille mit gode spil og vinde over hans gode spil. Sådan bli’r det, fordi jeg si’r det…

 

P.Ø.