Desværre gik toget ikke længere

12. juni 2012

 I går tabte jeg desværre kvalfinalen 75 75 til en velspillende rumæner. Følte mig pludselig ekstrem træt mentalt i midten af 1.sæt, en blanding af hovedpine, søvnighed og lidt ”grødet” fornemmelse oppe i hovedet, hvor jeg prøvede at fylde op med energi i mellem pauserne, bestemt ikke noget der gjorde det nemmere at præstere. Det krævede derfor ekstra mentalt energi at pumpe mig selv op, være mere positiv, oppe på dupperne osv, samtidig med at kampen i forvejen var tæt og kun afhang af få point. Desværre manglede jeg ellers også for ofte længde på mine slag, som jeg blev straffet på – men forholdte mig ellers rolig, fokuseret og kæmpede til det sidste, selvom jeg ikke helt havde mit hoved (og krop) med.  

Så jeg tøffer hjemad, langt om længe. Det har været 3 turneringer i træk med stort set kampe hver dag kun afbrudt af enkle rejsedage mellem dem – men nu skal jeg hjem lade batterierne op, træne lidt og lige få færdiggjort min psykologi B ogsåJ