Den første blog

10. juni 2009

Hey allesammen, så har jeg fået æren af at blogge lidt her på tennissporten.
Jeg vil gøre mit bedste for at opdatere så godt som muligt når jeg er ude og spille i den store verden.
 
Navnet er Søren Wedege, og jeg repræsenterer Birkerød tennis klub. Det har jeg gjort siden september 2008, hvor jeg flyttede fra Lyngby. Jeg blev opereret i August 2008 og er først rigtig kommet igang igen i januar. Siden det har jeg haft en forrygende start på sæsonen, hvor jeg har vundet SM, TCO cup, KB senior cup og indtil videre hentet 2 ATP point til kontoen. Jeg har for første gang i flere år været skadesfri i 9 måneder i træk, og jeg håber så sandelig at det gode helbred holder ved.
 
Mit mål i 2009 er at samle mange ATP point, og det helt store mål er at spille mig på Davis Cup holdet om nogle uger. Her møder vi Montenegro.
 
Jeg kommer med opdateringer så snart jeg kan igen.
 
over and out.