Davis Cup – De fantastiske fire klar mod Monaco i Kolding

22. februar 2011

Pressemeddelelse DTF:

Fire mand klar mod Monaco

Frederik Løchte Nielsen, Martin Pedersen, Thomas Kromann og Søren Wedege er udtaget til Davis Cup-kampen mod Monaco den 4.-6. marts i Bramdrupdam Hallerne i Kolding.
Selve udvælgelsesproceduren har været en udfordrende omgang for Davis Cup-kaptajn Kenneth Carlsen.
”Flere gode træningssamlinger med en bred bruttotrup beviste, at mange spillere er villige til at give den en skalle. Jeg har bevidst trukket holdtudtagelsen, fordi konkurrencen om pladserne er stor,” siger Kenneth Carlsen, der håber og tror på en samlet sejr over Monaco, så muligheden for et avancement til Europa/Afrika Group I fortsat eksisterer.
”Mandskabet mod Monaco er identisk med det, der leverede en fremragende præstation i Egypten i sommer. Vi har bestemt en chance for at slå Monaco, selvom vi ikke er seedede,” siger Kenneth Carlsen.
Davis Cup-holdet samles i Kolding søndag aften. Frederik Løchte Nielsen deltager i denne uge i en Challenger-turnering i tyske Wolfsburg. Martin Pedersen, Thomas Kromann og Søren Wedege er på plakaten under årets første afdeling af Dansk Tennis Forbunds Grand Prix Serie (i B.93 på Østerbro).

Davis Cup-ugen

Mandag den 28. februar: Første træningssessioner i Kolding, tidspunkter angives senere – se www.tennis.dk. Onsdag den 2. marts kl. 16.00-18.00: Kids Day i Bramdrupdam Hallerne.

Torsdag den 3. marts kl. 13.00: Lodtrækning i byrådssalen på Kolding Rådhus.

Fredag den 4. marts kl. 15.00: 2 singler.

Lørdag den 5. marts kl. 14.00: 1 double.

Søndag den 6. marts kl. 13.00: 2 singler.

Davis Cup-truppen
Frederik Løchte Nielsen, 27 år, nummer 240 på verdensranglisten. Martin Pedersen, 23 år, urangeret. Thomas Kromann, 23 år, urangeret. Søren Wedege, 21 år, urangeret. Kaptajn Kenneth Carlsen, træner Morten Christensen, trainer/massør Jeppe Anker Sindal.