Caroline sled Dementieva op

18. april 2009

For anden uge i træk er Caroline Wozniacki klar til finalen i en WTA-turnering. I denne uge er det i den stærkt besatte turnering i Charleston, USA.

Caroline vandt aftenes semifinale over verdens nr.3 Elena Dementieva fra Rusland med cifrene 6-4 5-7 7-5.

Fra start satte Caroline sig i førersædet. Hun fik et tidligt "break", og hun kom foran med 5-2. Russeren gav dog ikke op, og var tæt på at kæmpe sig tilbage ind i sættet.

Starten på 2. sæt mindede meget om 1. sæt. Caroline bevægede sig helt fantastisk, og Elena slog sig simpelthen død. Det kunne faktisk være blevet til en meget sikker dansk sejr, hvis Caroline havde kunne styre sine nerver ved stillingen 5-3 (0-40) og dermed 3 matchbolde. Det kunne hun dog ikke, og med en Elena der spillede bedre og bedre, udviklede kampen sig til en fantastisk dyst.

I 3. sæt startede russeren som lyn og torden, hun havde fået selvtillid af at vinde 2. sæt, og vinderslagene haglede ned i hjørnerne. Caroline kæmpede dog bare videre, og viste ikke tegn på træthed. Godt som man troede, at Dementieva måske ville løbe afsted med sejren, så var det Caroline der fik det første servegennembrud. Det var dog ikke helt nok til at lukke kampen, men i sidste ende var det Caroline der kunne fejre endnu en sejr i USA.

I finalen møder Caroline vinderen af tyske Sabine Lisicki eller franske Marion Bartoli. Caroline har slået begge spillere tidligere, så der er bestemt gode chancer for endnu et trofæ.