BNP Paribas Masters

8. november 2010

Fra Tv2 Sport:

Veteran-dag i den franske hovedstad
 
Det er de rutinerede herrer, der åbner ballet, når det fra i dag går løs ved årets sidste Masters-1000 turnering i Paris.
 
Første kamp på programmet er 30-årige Xavier Malisse mod den et år yngre finne, Jarkko Nieminen.
 
Malisse har de senere år været helt nede at vende på den forkerte side af top 300 på verdensranglisten, men i år har den tidligere Wimbledon-semifinalist fundet mere stabilitet. Belgieren er dog underdog i opgøret mod Nieminen, der i oktober nåede både finalen i Bangkok og semifinalen i Stockholm.
 
Næste kamp på programmet står mellem den 30-årige spanier, Feliciano Lopez, og dagens alderspræsident – franske Arnaud Clement på 32 år.
 
De to spillere mødtes også i første runde i Paris sidste år, hvor Clement vandt klart i to sæt. Franskmanden, der nok er mest kendt for altid at spille med briller og bandana (og som i øvrigt var i finalen ved Australian Open helt tilbage i 2001), er imponerende nok med ved Paris Masters for 13. gang.
 
Dagens tredje opgør står mellem endnu en franskmand, 30-årige Michael Llodra, og den 29-årige italiener, Potito Starace.
 
Det er første gang de to står overfor hinanden på ATP-touren. Llodra har vundet to turneringer tidligere på året og er klar favorit til at sikre sig en plads i 2. runde, hvor John Isner venter til det, der kan blive en stor serveduel.
 
Se med direkte på TV 2 SPORT fra kl. 11.00.