Bizar kritik af Wozniacki

24. marts 2010

Bizar kritik af Wozniacki

En international tennisekspert, Steve Tignor fra tennis.com er ude med skarp kritik af Wozniackis håndtering af finalenederlaget i Indian Wells. Det er korrekt, at Wozniacki var favorit og burde have vundet. Det er hun nok ikke uenig i. Men at kritisere Wozniacki for at smile og være i godt humør EFTER kampen er komplet bizart, og heldigvis har Wozniacki formået at feje kritikken af banen.
Tignor har muligvis glemt sæsonafslutningen 2009, hvor billederne af Wozniacki, der grædende og i krampe vandt en afgørende kamp på ren vilje gik verden rundt. At Wozniacki er i stand til at kæmpe for sejren har hun bevist – ellers ville hun ikke være nummer to i verden.

At Wozniacki er i stand til at lægge et nederlag bag sig, høste erfaringerne og møde verden på en professionel og positiv måde er hendes adelsmærke og absolut ikke en svaghed. Det repræsenterer en sportsligt ideal som man bør hylde. Tab og vind med samme sind. Tennis er en sportsgren, hvor der bliver lagt vægt på fair play. Det er naturligvis alvor når der spilles om store præmiesummer, sponsorkontrakter og ranglistepoint. Men det er ikke verdens undergang, hvis man taber en enkelt kamp så længe hun lærer af sine fejl.