Besancon challenger

21. februar 2009

I næste uge går det løs i en stor challenger turnering i Besancon, Frankrig. I første runde skal jeg møde den 5. seedede tysker Michael Berrer. Michael er en hård modstander, som altid kæmper til det sidste. Han er venstrehåndet, og han kan serve meget hårdt og præcist.  Vi har mødt hinanden et par gange tidligere, hvor det er blevet til både nederlag og en sejr. Sidste gang vi mødtes var i sommers, hvor jeg tabte i 3 sæt.

Her i Besancon er forholdene meget anderledes, end dem jeg har spillet under de sidste par uger. Både i Polen og i Serbien var baner og bolde fantastisk hurtige. I denne uge er banerne forholdsvis langsomme og boldene er utroligt tunge. Dette plejer at passe rigtigt godt til mit spil, og jeg har ofte spillet det bedste jeg kan under netop den slags forhold.