ATP World Tour Finals på TV2 SPORT

23. november 2009

Fra TV2 SPORT:

Det er store revanche-dag, når spillerne mandag tager hul på gruppe B ved World Tour Finals.
 
Kl. 15.15 står verdens nummer to, Rafael Nadal, overfor svenske Robin Söderling. Sidst de to mødtes var ved French Open tidligere i år, hvor Söderling meget overraskende vandt. Det var Nadals første nederlag nogensinde ved French Open og hans første nederlag til Söderling efter sejre i de tre første indbyrdes møder.
 
Söderling er med ved World Tour Finals for første gang. Nadal har aldrig været længere end semifinalen, men kan hvis han vinder turneringen i år overhale Roger Federer og generobre førstepladsen på verdensranglisten.
 
Kl. 21.45 er det Nikolay Davydenko, der har revanche til gode mod Novak Djokovic. De to stod også overfor hinanden i finalen ved World Tour Finals sidste år, hvor Djokovic vandt i to sæt. Sidst de to mødtes var det dog Davydenko, der løb af med sejren. Det var ved Masters i Shanghai – en turnering Davydenko vandt.
 
Siden da har Djokovic dog været den mest formstærke spiller på ATP-touren, og serberen vandt da også den seneste Masters-turnering i Paris. Stillingen i indbyrdes opgør er 2-2 inden aftenens kamp i The O2 Arena.
 
Husk i øvrigt at deltage i vores World Tour Finals konkurrence. Hver dag er der HEAD-bolde og Fred Perry-poloer på højkant og hovedpræmien er en HEAD-ketcher magen til den Andy Murray spiller med.
 
Det er gratis at deltage, og alt hvad du skal gøre for at være med i lodtrækningen er at sende en mail til tennis@tv2sport.dk med svaret på dagens spørgsmål, som mandag er: Hvem er forsvarende mester ved World Tour Finals?