Århus 1900: Vi skal i slutspil

8. november 2013

Den hårde kamp for pladserne i herrernes DH-inde medaljespil er for længst startet, og i Århus 1900 er de klare i spyttet. Klubben skal med i medaljespillet, og derfor er det vigtigt, at der hentes point, når de gæster den svære udebane i Lyngby i morgen.

KB er sikre medaljespilsdeltagere, Lyngby og Birkerød ligger også til medaljespil, og så er der Gentofte og Århus 1900, der ser ud til at skulle kæmpe om den sidste plads ved herrernes indendørs-medaljespil, der afvikles i starten af december på KBs anlæg. I Århus 1900 er de ganske klare i spyttet om deres ambition. De skal med i medaljespillet, og det kæmpes det hundredeprocent for i de sidste tre grundspilskampe.

”Vi har en klar målsætning om at spille medaljespil. Hver gang Århus 1900 spiller med i Elitedivisionen, skal vi være blandt de bedste fire hold og være med i medaljespillet, så det er også målet ved DH-inde”, siger Århus 1900s Anders Arenfeldt Holm til tennissporten.dk.

I Århus tror de også på, at medaljespilsambitionen indfris. Anders Arenfeldt Holm ser i hvert fald lyst på århusianernes muligheder for at indfri målsætningen.

”Lige nu synes jeg, at vores muligheder ser ganske åbne ud. Der ligger til at blive en tæt kamp mellem Århus 1900 og Gentofte om den sidste medaljespilsplads, men holdet har vist gode takter. Vi har en god trup, og vi stiller også med et stærkt hold denne weekend”.

Skal have point i Lyngby
Denne weekend kommer Århus 1900 ellers på en svær opgave, når de på udebane møder Lyngby. Sidste weekend tabte medaljespilsrivalerne fra Gentofte med 5-1 i Lyngby, men Århus ved, at de skal hente point, hvis medaljespilsmålet skal nås.

”Vi skal over og hente nogle point. Lige nu ligger vi på den vigtige fjerdeplads (der giver medajlespilsadgang red.), og vi skal holde forspringet ned til Gentofte”, siger Anders Holm.

Han og Århus 1900 har inden weekendens kampe tre point ned til Gentofte, men nordsjællænderne møder Hvidovre i en kamp, der bør kaste en del point af sig. Derfor skal Århus 1900 gerne have mindst to point mod Lyngby for at fastholde fjerdepladsen, og det tror Anders Holm godt kan lade sig gøre. Han ser i hvert fald muligheder i kampen mod Lyngby.

”Jeg synes vores trup har chancer i de fleste kampe i morgen. Stiller Lyngby i stærkeste opstilling har de en stærk top, der er stærkere end den vi har, men vores bredde giver os nogle chancer. Jeg mener, vi har gode chancer i både tredje- og fjerdesinglen og også i andendoublen, men det nye system med match-tie-break i tredje sæt gør, at alt kan ske i alle kampe. Kan vi få en god start i en kamp og vinde første sæt, så er vi pludselig sikret en match-tie-break, hvor alt kan ske”, lyder forhåbningerne fra Århus-spilleren.

Kampen mellem Lyngby og Århus 1900 spilles i morgen kl. 13. I morgen mødes også Gentofte og Hvidovre, KB og Randers, og B 93 og Birkerød i herrernes DH-inde.