2-1 til Finland

7. marts 2009

Det blev ikke til det vigtige 2. point til Danmark. Finland vandt efter en velspillet double sikkert med 3-0 i sæt. Christian Camradt fortæller fra kampen i Kolding, at Frederik og Rasmus spillede godt. De havde deres chancer men kunne ikke udnytte dem. Den unge Finske spiller Henri Kontinen spillede rigtig godt og havde god boldføling fremme ved nettet. Sammen med sin verdensklasse medspiller Jarkko Nieminen udgjorde de en meget robust double, som hele tiden var et skridt foran den danske hold. Både Frederik og Rasmus havde deres gode perioder i kampen, men de fandt aldrig formen på samme tidspunkt. Slutcifrene var 4-6 4-6 5-7.

Dette betyder, at der skal et stort mirakel til, for at Danmark snupper den samlede sejr. I morgen kl.13 skal Frederik spille mod den formodede overmagt Jarkko Nieminen, og derefter skal Martin møde Timo Nieminen. Vi skal vinde begge kampe for samlet at vinde holdkampen, men intet er umuligt før sidste bold er slået ud. Måske kan en Frederik, der bliver bedre år for år, overraske i en situation, hvor ingen regner med ham og hvor han kan spille totalt frit uden nerver? Og måske kan Martin kæmpe sig igennem en Timo, som Frederik slog på førstedagen?

Kigger vi lidt syd på i Europa ned til Monaco, så er Danmarks kommende modstander allerede fundet. Her tog Monaco imod Montenegro, som allerede på 2. dagen lidt ugæstfrit havde tabt med 3-0. Hvis vi skulle vinde, står Danmark derfor til en kamp mod Monaco. Taber vi møder vi Montenegro. Kristian Pless fortæller fra Monaco, at kampene har været meget præget af nervøsitet, men at Monaco har et klart bedre hold. Spillerne for Montenegro ser ikke ud til at befinde sig godt på grusunderlaget, og de har aldrig rigtigt været tæt på at vinde bare en af kampene.