2 0 til Dk

11. april 2008

Så er vi endelig kommet i gang med kampene her i Luxembourg. Fred startede med at spille mod deres anden single. Det var tydeligt at se at fred havde kontrol hele vejen, og leverede en super indsats for holdet. Så blev det min tur til at skulle på banen. Det var faktisk første gang jeg skulle spille en kamp som talte i DC. Og jeg må indrømme at det påvirkede mig en del. Jeg følte aldrig jeg fandt det niveau som jeg har haft på det sidste, men det blev bedre som kampen skred frem. Jeg vandt kampen med 75 36 61 61. I slutningen af kampen følte jeg mig en del mere afslappet, og fik skruet tempoet lidt i vejret. Vi har John Larsen på bænken under disse kampe, og i dag var han en stor hjælp for mig. Han var dejlig relaxed, og fik virkelig sat mig på rette kurs metalt i dag.

I morgen står den på klassedouble med Nørby/Nielsen på banen for os, og lad os håbe på at de kan køre DC matchen i hus i morgen.