1. trænings uge er ovre.. Puha!

14. december 2008

Det har været hårdt at komme i gang igen efter ferien. Jeg havde ikke lavet noget som helst fysisk i over en uge samt spist alt det usunde, som jeg kunne få øje på. I sidste uge var jeg så tilbage igen på træningsbanen, hvor jeg fik spillet omkring 3 timers tennis hver dag. De fleste af træningspassene foregik på grus sammen med amerikaneren Amer Delic. Han har ligesom jeg lidt problemer med sine knæ, så det passede os begge fint at starte på det bløde underlag. Jeg har arbejdet med lidt forskelligt i mit spil herunder at flytte grebet på min baghånd lidt længere ned mod håndtaget for at få mere fart på ketsjeren, men efter et par dage gav det en rigtig stor vabel lige midt i hånden. Selve baghånden fungerer bedre og bedre. Udover en masse tennis har jeg selvfølgelig som alle andre genoptaget den fysiske træning. Det sker bl.a. ved løb på en stor græsplæne, da det ligesom grusbanen er mindre hårdt for mine knæ i forhold til at løbe på hardcourt eller asfalt. Vi har også styrketrænet systematisk herunder med en række øvelser, som gerne skulle få knæet i orden igen. Desværre er den slags øvelser dybt kedsommelige, tager hundrede år og foregår med en meget lav vægt, som ikke umiddelbart appellerer til mit ego

I søndags havde jeg så en fridag. Jeg blev overtalt af Lars til at være hans fugleturschauffør. Vi kørte ud til et sted ved vandet, som ligger godt en times tid fra vores dejlige tennis resort Saddlebrook. Her lå der en lille ø og National Park ved navn Honeymoon Island. Vi stødte på en masse fiskeørne, en Hvidhovedet Havørn på rede, en Stor Hornugle og en masse andre fugle. Sjovt nok støtte vi også på et bæltedyr. Det er normalt et natdyr, som bl.a. lever af insekter og orme. Det må imidlertid været blevet sulten i sin dagsøvn, for det sjoskede rundt med næse og hele hovedet dybt nede i græsset uden at lægge mærke til os. Vi fik nogle gode billeder. Jeg vil prøve at tage nogle flere billeder i løbet af de næste to uger til dem, der kunne være interesserede i at se dyr, fugle og omgivelser på Saddlebrook. Mange danskere er interesseret i stedet, hvorfor der i øjeblikket bor tre danske juniorer herovre.