0 5 mod SA

23. juli 2008

Så er vi kommet hjem efter vores tur til Sydafrika. Selve turen gik rigtig godt, og vi havde det super allesammen. Som i nok ved allerede tabte vi med 5 0. Vi må nok erkende, at vi mødte et bedre hold. Det var virkelig fedt at spille en Davis cup foran så mange mennesker. Der var gang i den udenfor banen, og jeg synes vi spillede nogle gode kampe. Jeg tabte med 67 57 26 til Kevin Anderson i den første kamp. Jeg spillede godt fra baglinjen, men min serv svigtede mig, og det tabte jeg kampen på. Frederik tabte til Rik De Voist i den anden kamp, på første dagen. Han tabte desværre også i 3 sæt. Det var ikke freds dag, og den anden spillede en rigtig god og næsten fejlfri kamp. Om lørdagen skulle Rasmus og Frederik spille double. Vi vidste alle der var en mulighed, da vi ved hvor godt de to spiller sammen. Det blev også en rigtig tæt kamp, hvor vi desværre tabte i 4 sæt. Jeg tror hvis man talte bolde som var vundet ville det stå næsten lige. Rigtig ærgeligt at have tabt holdkampen på 2. dagen, men sådan er det nogen gange, og søndagen skulle bruges til at pønte på resultatet. Kromann var den første som skulle spille den dag. Han mødte Kevin, og han tabte i 2 sæt. Jeg så desværre ikke kampen, da jeg varmede op til min egen kamp. Jeg mødte i den sidste kamp Izak Van Der Merwe. Det lignede meget de to første sæt mod Kevin, få breaks og agressivt spil fra baglinjen. Jeg havde 3 sæt bolde i første sæts tie break, men tabte den desværre med 12 10. Andet sæt tabte jeg med 64.

Nu er det slut med Davis cup for i år, så det må være næste år der er oprykning.