0-2

18. juli 2008

Efter førstedagen er det desværre 2-0 til Sydafrika. Martin tabte sin kamp mod Kevin Anderson med 6-7(5) 5-7 2-6, og jeg tabte til Rik De Voest med 3, 2 og 2. Det var synd, Martin ikke fik mere ud af sin kamp, for han spillede rigtigt godt, og i mange perioder bedre, end Anderson. Det var bare serven, der var forskellen. Anderson servede stabilt goldt hele kampen, mens Martins serv svingede mere. Super ærgerligt.

Der var overhovedet ingen spænding i min kamp. Jeg sled for at få det til at køre, og leverede en fin indsats, men mit niveau var så elendigt, at det ikke giver mening at prøve at forklare det. Jeg kan slet ikke finde rytmen her i højden. Jeg har altid haft problemer med det, og det har da også været bedrøvligt til træning. Jeg kunne ikke spille bedre under forholdene, og det er meget skuffende, når nu jeg ved, hvor godt jeg spiller for tiden. Jeg må samtidig give min modstander kredit for at spille en fejlfri kamp. Han spiller utroligt intelligent og gav mig ikke mulighed for at komme tilbage i kampen.

Nå, der er ikke tid til at whine over det. Vi har ikke tabt endnu, og der er en ny kamp i morgen, hvor Rasmus og jeg spiller double. Vi tror naturligvis stadig på, at vi kan vinde. Der er set større comebacks, og vi giver den gas!

YNWA